{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Predsjedništvo BiH danas o izvršenju budžeta

S
27.7.2009. u 07:48
0
0
Predsjedništvo BiH danas o izvršenju budžeta
0
Predsjedništvo BiH danas o izvršenju budžeta
Foto: Arhiv
Predsjedništvo BiH trebalo bi danas da razmotri izvještaje o izvršenju Budžeta institucija i međunarodnih obaveza BiH za 2008. i prva tri mjeseca ove godine.
Na dnevnom redu sjednice je i prijedlog odgovora na pismo visokog predstavnika EU za spoljnu politiku i bezbjednost Havijera Solane, te izjava predsjednika Hrvatske i Makedonije o stanju u jugoistočnoj Evropi.

Članovi Predsjedništva BiH trebalo bi da razmotre i rezultate sastanka delegacije BiH sa predstavnicima Evropske komisije u Briselu 12. juna o liberalizaciji viznog režima za države zapadnog Balkana.

Na sjednici će biti riječi i o pripremama za organizaciju Šestog sastanka Regionalnog ekonomskog foruma za jugoistočnu Evropu, koji će biti održan 19. i 20. novembra u Sarajevu.

Predsjedništvo BiH će razmotriti i informaciju Ministarstva odbrane BiH o aktivnostima u vezi za izradu dokumenta "Pregled odbrane", te informaciju o pripremama za organizovanje vježbe "Združeni napor 2009".

Među brojnim prijedlozima odluka o prihvatanju, ratifikaciji i zaključivanju sporazuma je i prijedlog odluke o ratifikaciji Sporazuma o ekonomskoj saradnji između Savjeta ministara BiH i Vlade Srbije.

Početak sjednice zakazan je za 12.00 časova, a nakon njenog okončanja najavljeno je saopštenje.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ima li Hrvatska pravo graditi Pelješki most?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: