BiH
0

Predsjednik Federacije BiH posjetio Brčko distrikt

FENA
Foto: Arhiv/Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara posjetio je danas Brčko gdje je s gradonačelnikom Antom Domićem i njegovim suradnicima razgovarao o aktualnim pitanjima ove lokalne zajednice.

"Predsjednika Čavaru sam upoznao s važnim projektima za Brčko distrikt, zakonskim rješenjima koja ćemo donijeti u cilju usaglašavanja financijskog sektora na području BiH što je uvjetovano i preporukama OHR-a i MMF-a, te o aktivnostima na otklanjanju šteta od prošlogodišnjih elementarnih nepogoda", kazao je nakon sastanka brčanski gradonačelnik Anto Domić.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara izrazio je zadovoljstvo današnjom radnom posjetom Brčkom, istaknuvši kako se razgovaralo o nekoliko aktualnih pitanja u vezi Brčko distrikta.

"Sve informacije koje sam dobio o Distriktu i saniranju posljedica prošlogodišnjih poplava su zadovoljavajuće", kazao je Čavara, dodavši kako se na sastanku razgovaralo i o načinima kako još bolje surađivati sa oba entiteta.

"Suradnju u narednom razdoblju moramo intenzivirati kako bi imali korist i mi", poručio je Domiću predsjednik Federacije BiH.

Tokom sastanka razgovaralo se i o pravima umirovljenika s posebnim akcentom na braniteljsku populaciju, te su najavljeni češći sastanci predsjednika Federacije BiH i brčanskog gradonačelnika.