Komentari (465)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevska žičara je nekomercijalno, kulturno blago i dio identiteta Sarajeva. To ovi integrisani papci ne znaju. Nju treba da finansira grad, jer što više djece i starih bude gore, manje će ih biti po ambulantama. Simbolična cijena, da dede i nane vode unuke, ko nekad, za ruku, a ne da se gore kote otimači auta i vrše razmjene. Hajvan to ne može pojmiti.
"WIZZ air" jeftiniji od žičare :-D
Ukinuti paušale gradskim viječnicima i sve ostalo što primaju od građana. Ako im se nesviđa, građani mogu da ih natjeraju da se kupaju u Miljacki! Viječnici u pamet se - niste nikakva vlast, a možemo da vas ukinemo, sad pa sad!
Pa dobro, u Dubrovniku je 20€, ali nije sarajevo Dubrovnik. Za 20 KM mogu taksijem doci od Čaršije do Trebevica i nazad.
Vozi li na Trebević ili na Durmitor?
A ne da krkani dolaze autima uznemiravajuci setace stvarne ljubitelje prirode kako bi napravili selfi. Jest nas lopovluk i mahalski mentalitet skupo kostao pa od nosa dalje ne vidimo..
Nas ce pohlepa i razmisljanje u stilu "daj da ja sto prije opljaham turiste, Arape, dijasdporu i usput domace" skupo kostati. Uopste ne vide stvari malo sire da ta žičara treba da doprinese imidzu grada i time privuce jos više turista a i da je stanovnici Sarajeva u sto vecem broju koriste kako bi manje zagađivali okolinu.
stracam sam u svojoj drzavi i pozdravam skuplje karte za dijasporu...samo je taj sistem tesko uvesti...hajd dokazi da zivim van bih
20KM grupna karta za 4clanu porodicu je ok. 9KM je preskupo. Stavite 7, porcija cevapa na B.Carsiji. Moze 4 ali da pretresate svaku gondolu na dolasku i odlasku i naplatite 20KM za bacanje smeca, lijepjenje zvaka, pisanje po staklima i ostalim cvrstim materijama, svakoj grupi koja stigne sa tako ostecenom gondolom na polaznu tacku. Tako je zapad stvorio blagostanje. Svercanje kao tramvaju 50KM kazne. Samo se zalite dajte prijedlog kako rijesiti ovaj cuveni problem.
jase vozam za2 marke pa doklen stignem
20 KM po osobi, uzasno skupo, pa jeftinije izadje taxi 4 osobe 80 KM mogu platiti taxi i jos rucati gore. Znaci nista od zicare, lijepo naspes goriva za cvaju te lijepo sa zenom i djecom do Prvog sumara, dekica, kafica, rostiljic i sve manje od 80KM
Dobiće 20 labudovih od mene.ba
jooj kako naslov izvuku iz konteksta...da malo raju nafuraju na hejt...bravo
Hmmm, moraće narod da odluči - inače nepuštajte žičaru u pogon. Šteta je da se vrti prazna, a još gore da se, nedoBog, desi neka havarija:
Istresu te dok dođeš gore a infrastruktura 0 bodova. Ko da su jučer prestale granate padati. Iz kabine drito u blato. Nije ni asfaltirano, sve uskopano ko da se rovovi kopaju. Za šta ba cvaju? Nema se kuda ni hodati. Jedino Pino koji dere guzove ko i oni. Treba uzet kredit za izleta na Trebević
Nigdje u svijetu nepostoji karte za strance samo kod nas.
To sto se tice stranaca nije mi mrsko radi domacih "Švedjana" barem ce pred blagajnom govoriti maternji jezik inace se prosipaju i dozivaju djecu na nakaradnom Njemackom, Francuskom, Flamanskom itd. jeziku deru se iz sveg glasa kao da mi vidimo kako su oni jezik naucili.
SDA za 6 km Ostali cvaja