Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dobro sta fali sto je Bakirova kcerka udata za gligorija iz Beograda veci je problem kako je bas Gligorije dobije posao u bh posti kod bakirovog direktora.
Bakir uhljebio citavu familiju
Pa dobro Gligorije je valjda musliman ili ....
HAHAHAHAHAHA. Napisao neko istinu konacno. Pitanje vremena kad ce ovo skinuti...
svi nesto pametujete a ne vidite kako im je pred izbore stalo da ostanu na poziciji gdje mogu da crpe nevjerovatnu moc i novac. svi redom...
Bakir je Srbin u duši,pa nije iznenađujuće sto je kcerkin muž baš Gligorije..nije Krv Voda!!!!
A KAKO SE UNUK ZOVE,ILI CE SE ZVATI?
@Idemoludoo1 PA ALEKSANDAR VELIKI, KOD IZETBEGOVIĆA SVE MORA BITI VELIKO!!!!!!!!
TREBAO BI JEDAN DAN OTIĆI SA ZETOM GLIGORIJEM DO SREBRENICE, SAMO ONAKO MALO DA PROŠETATE I PO MEMORIJALNOM CENTRU.... ALI PRIJE IZBORA
@Pernica DA MU BABO BAKIR POKAZE STA SE TAMO DESAVALO
@Pernica Što je dade Gligoriju crni Bakire
Stranački botovi se razmilili na sve strane.
Narode, samo izlaskom na izbore spriječavate manipulacije. Molim vas da izađete i glasate za koga god želite (samo ne za SBB) i tako spriječite da neko drugi iskoristi vaš listić. Ovi izbori su historijski, izađite!
Draga Jugoslavia..
Wikipwdiju posjećuju samo debili i to debili koji misle da nisu debili.
Uvek sam govorio da se najkvalitetnije možeš obrazovati kod hodže!
Dakle debili ko ti. Jer kako bi inače znao ko posjećuje i šta piše.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Lažopedija" je dobra stvar, svako može pisati, lagati, izmišljati a i govoriti istinu kako mu je ćeif i kad mu to odgovara!
Fahrini botovi ovaj put nadmašili sami sebe :D