{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Predavanje humaniste i mirotvorca Sri Sri Ravi Shankara u sarajevskom BKC-u

21.4.2015. u 16:16
21
28
Predavanje humaniste i mirotvorca Sri Sri Ravi Shankara u sarajevskom BKC-u
21
Predavanje humaniste i mirotvorca Sri Sri Ravi Shankara u sarajevskom BKC-u
Javno predavanje "Glas za mir i ljudske vrijednosti" će biti održano 27. aprila u 19:00 sati u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu.
Predavanje će održati svjetski poznat humanist, mirotvorac, Sri Sri Ravi Shankar, koji će prvi put posjetit će Bosnu i Hercegovinu u sklopu svjetske turneje, a nakon što održi predavanje u Evropskom parlamentu u Briselu.

Sri Sri Ravi Shankar je nosilac je brojnih svjetskih priznanja, nagrada, počasnih doktorata i profesorata, a tri puta je bio nominovan za Nobelovu nagradu za mir.

On će se obratiti građanima BiH na javnom predavanju "Glas za mir i ljudske vrijednosti" u BKC-u, a predavanje će se putem interneta, uživo prenositi u preko 50 zemalja svijeta.

Njegova vizija - društvo bez stresa i bez nasilja ujedinila je milione ljudi širom svijeta kroz projekte služenja društvu i kroz programe Art of Living Fondacije (Umijeće življenja), čiji je osnivač.

Sri Sri Ravi Shankara će u zvaničnu posjetu u Sarajevu primiti član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović. Njegova "Art of Living Fondacija" ima poseban savjetodavni status pri Ekonomskom i Socijalnom Vijeću Ujedinjenih Naroda (ECOSOC).

Udruženje Umijeće življenja (Art of Living) u Bosni i Hercegovini djeluje od 2000. godine, provodeći programe Međunarodne Art of Living Fondacije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: