{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Predavanje humaniste i mirotvorca Sri Sri Ravi Shankara u sarajevskom BKC-u

21.4.2015. u 16:16
21
28
Predavanje humaniste i mirotvorca Sri Sri Ravi Shankara u sarajevskom BKC-u
21
Predavanje humaniste i mirotvorca Sri Sri Ravi Shankara u sarajevskom BKC-u
Javno predavanje "Glas za mir i ljudske vrijednosti" će biti održano 27. aprila u 19:00 sati u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Predavanje će održati svjetski poznat humanist, mirotvorac, Sri Sri Ravi Shankar, koji će prvi put posjetit će Bosnu i Hercegovinu u sklopu svjetske turneje, a nakon što održi predavanje u Evropskom parlamentu u Briselu.

Sri Sri Ravi Shankar je nosilac je brojnih svjetskih priznanja, nagrada, počasnih doktorata i profesorata, a tri puta je bio nominovan za Nobelovu nagradu za mir.

On će se obratiti građanima BiH na javnom predavanju "Glas za mir i ljudske vrijednosti" u BKC-u, a predavanje će se putem interneta, uživo prenositi u preko 50 zemalja svijeta.

Njegova vizija - društvo bez stresa i bez nasilja ujedinila je milione ljudi širom svijeta kroz projekte služenja društvu i kroz programe Art of Living Fondacije (Umijeće življenja), čiji je osnivač.

Sri Sri Ravi Shankara će u zvaničnu posjetu u Sarajevu primiti član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović. Njegova "Art of Living Fondacija" ima poseban savjetodavni status pri Ekonomskom i Socijalnom Vijeću Ujedinjenih Naroda (ECOSOC).

Udruženje Umijeće življenja (Art of Living) u Bosni i Hercegovini djeluje od 2000. godine, provodeći programe Međunarodne Art of Living Fondacije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: