{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Povratnicima donirano 30.000 pilića

F
4.4.2010. u 15:15
0
2
Povratnicima donirano 30.000 pilića
0
Povratnicima donirano 30.000 pilića
Delegat u Vijeću naroda Republike Srpske Fadil Banjanović Bracika posjetio je ovih dana nekoliko mjesnih zajednica općine Zvornik kako bi sagledao situaciju na terenu u vezi s položajem povratnika.
Povratnicima je podijeljeno više od 30.000 pilića koji su donirani u suradnji s predstavnicima farmi „Koka - Produkt“ i „HA-Company“ Gračanica.

Cilj te suradnje je, prije svega, pomoć u održivom povratku.

Farme „Koka - Produkt" i „HA-Company“ Gračanica akciju podjele pilića povratnicima i podršku održivom povratku realiziraju već drugu godinu zaredom.

"Pored pomoći i podrške održivom povratku ovakav vid suradnje ima za cilj razviti peradarstvo na području Podrinja. Ove godine naša farma je donirala 20.000 pilića. U suradnji s Banjanovićem mi smo ih podijelili povratnicima. Svaka porodica dobila je oko 50 pilića“, riječi su Edina Husejnovića, donatora iz „HA-Company“ Gračanica.

Fadil Banjanović je naglasio da se ovom akcijom pomoglo povratnicima na području Podrinja s obzirom na tešku ekonomsku situaciju i njihov položaj.

U saopćenju za javnost Fadil Banjanović upozorava da "dok je ovih dana top-tema kolika će biti plaća parlamentaraca, delegata i ministara i dok se isti bore da zgrabe još koju hiljadu pa i milion dok su na vlasti pomoć povratnicima Bošnjacima i ostalim građanima BiH izostaje u svakom pogledu".

On je kao delegat u Vijeću naroda Republike Srpske i predsjednik Regionalnog odbora Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine - Zvornik izrazio nezadovoljstvo radom nadležnih institucija te ih još jednom pozvao da izađu na teren i sami se uvjere u kakvom se položaju nalaze povratnici.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: