|

Potpredsjednica FBiH Spomenka Mićić posjetila Grahovo

Potpredsjednica FBiH Spomenka Mićić posjetila Grahovo
0
F
FENA
8.11.2007. u 14:18
0
komentara
0

dijeljenja
Potpredsjednica FBiH Spomenka Mićić posjetila Grahovo
U sklopu jučerašnjega posjeta općini Bosansko Grahovo potpresdsjednica Federacije BiH Spomenka Mićići susrela se s općinskim načelnikom Duškom Bilčarom i s povratnicima u tu općinu.
"Razgovarali smo o iznimno teškom položaju i problemima građana u ovoj općini, u što se uvjerila i sama potpredsjednica FBiH", istaknuo je načelnik Bilčar, dodavši da su posebno istaknuti infrastrukturalni problemi općine, nedostatak pitke vode, elektrifikacija te velika nezaposlenost.

Potpredsjednica Mićić obećala je da će se pokušati naći određena sredstva kako bi se krenulo s obnovom stambenih jedinica i doprinijelo boljem životu na području ove općine, kazao je Bilčar.

Za vrijeme posjeta glavni tajnik Crvenog križa FBiH Namik Hadžić uručio je 50 paketa pomoći povratnicima lošeg socijalnog stanja, a obećano je da će uskoro stići još 110 paketa i 10 peći za grijanje.

Visoko izaslanstvo Federalne vlade sastalo se i s Dankom Zelić, predsjednicom Udruženja građanki Bosanskog Grahova. Na tom sastanku predstavljeni su projekti koje je ovo udruženje do sada realiziralo, a posebno je istaknut nedavno započeti projekt otkupa mlijeka s područja ove općine za bihaćku mljekaru "Megle".

Za realizaciju ovog projekta trebalo bi omogućiti nabavku poljoprivrednih strojeva kako bi se mogao povećati stočni fond u općini, istaknuo je načelnik Bilčar.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.