{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Potpisan ugovor sa KK Bosna-Royal: Mali heroji dobili nove saveznike u svojoj borbi

Klix.ba
30.1.2015. u 15:57
244
10
Potpisan ugovor sa KK Bosna-Royal: Mali heroji dobili nove saveznike u svojoj borbi
244
Košarkaški klub Bosna-Royal potpisao je danas ugovor o saradnji sa udruženjem "Srce za djecu koja boluju od raka". Ovim ugovorom data je podrška projektu Roditeljska kuća, te skrenuta pažnja na teške uvjete u kojima funkcionišu sportski kolektivi i udruženja koja žele svojim radom da daju svoj doprinos u razvoju države.
Povodom ovog događaja KK Bosna-Royal će do kraja sezone na svim domaćim utakmicama skupljati dobrovoljne priloge svojih navijača, a kompletan iznos će biti uručen udruženju "Srce za djecu koja boluju od raka u FBiH". Ovim gestom žele da navijači, igrači i menadžment tima zajednički daju svoj doprinos za izgradnju roditeljske kuće i "uzidaju" sebe u ovo trajno dobro.

"Ponosni smo na ovu saradnju i činjenicu da će naš logo nositi igrači KK Bosna-Royal na svojim dresovima. Nadamo se da će im naš logo donijeti sreću i pobjede u narednim utakmicama. A ovakav human čin ima za cilj da pomogne i našim malim-velikim borcima na Hematoonkološkom odjeljenju, da i oni pobijede u svojoj najvažnijoj borbi a to je borba za život i ozdravljenje", saopćeno je iz ovog udruženja.

KK Bosna-Royal u subotu igra prvu utakmicu protiv OKK Sparas, a udruženje "Srce za djevu koja boluju od raka" poziva sve članove, djecu i omladince da dođu i bodre njihove nove prijatelje.

Prije početka utakmice, na ulazu će biti postavljene kutije za donaciju. Ulaz na utakmicu je besplatan.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: