{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Potpisan ugovor sa KK Bosna-Royal: Mali heroji dobili nove saveznike u svojoj borbi

30.1.2015. u 15:57
244
10
Potpisan ugovor sa KK Bosna-Royal: Mali heroji dobili nove saveznike u svojoj borbi
244
Košarkaški klub Bosna-Royal potpisao je danas ugovor o saradnji sa udruženjem "Srce za djecu koja boluju od raka". Ovim ugovorom data je podrška projektu Roditeljska kuća, te skrenuta pažnja na teške uvjete u kojima funkcionišu sportski kolektivi i udruženja koja žele svojim radom da daju svoj doprinos u razvoju države.
Povodom ovog događaja KK Bosna-Royal će do kraja sezone na svim domaćim utakmicama skupljati dobrovoljne priloge svojih navijača, a kompletan iznos će biti uručen udruženju "Srce za djecu koja boluju od raka u FBiH". Ovim gestom žele da navijači, igrači i menadžment tima zajednički daju svoj doprinos za izgradnju roditeljske kuće i "uzidaju" sebe u ovo trajno dobro.

"Ponosni smo na ovu saradnju i činjenicu da će naš logo nositi igrači KK Bosna-Royal na svojim dresovima. Nadamo se da će im naš logo donijeti sreću i pobjede u narednim utakmicama. A ovakav human čin ima za cilj da pomogne i našim malim-velikim borcima na Hematoonkološkom odjeljenju, da i oni pobijede u svojoj najvažnijoj borbi a to je borba za život i ozdravljenje", saopćeno je iz ovog udruženja.

KK Bosna-Royal u subotu igra prvu utakmicu protiv OKK Sparas, a udruženje "Srce za djevu koja boluju od raka" poziva sve članove, djecu i omladince da dođu i bodre njihove nove prijatelje.

Prije početka utakmice, na ulazu će biti postavljene kutije za donaciju. Ulaz na utakmicu je besplatan.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li izaći na oktobarske izbore?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: