{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Potpisan memorandum o naučnoj saradnji između firme Porović Group i SGGŠ

F
17.8.2007. u 11:50
0
0
Potpisan memorandum o naučnoj saradnji između firme Porović Group i SGGŠ
0
Potpisan memorandum o naučnoj saradnji između firme Porović Group i SGGŠ
Direktor firme Porović Group d.o.o. Saudin Porović i direktor Mješovite srednje građevinsko-geodetske škole Sarajevo Jasminko Huseinčehajić potpisali su danas u Sarajevu memorandum o naučnoj saradnji.
Memorandum predviđa razvoj i produbljivanje saradnje između ove dvije ustanove, odvijanje prakse za učenike Mješovite srednje građevinsko-geodetske škole na gradilištima firme Porović Group d.o.o., stipendiranje talentiranih učenika, te zapošljavanje u ovoj firmi.

U tu svrhu organizirat će se naučne radionice, seminari, konferencije i praktičan rad uz korištenje savremene tehnologije u građevinarstvu.

Potpisani dokument će značajno doprinijeti razvijanju i intenziviranju saradnje između privrednog sektora u BiH i školske ustanove koja obezbjeđuje kadar za rad u privrednom sektoru.

Porović Group d.o.o. je građevinska firma sa mladim kadrom koja ulaganjem u kvalitet školovanja želi da obezbijedi budućim svršenicima Srednje građevinsko-geodetske škole stalni radni odnos i mogućnost napredovanja u struci.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: