Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakve veze ima ova slika s textom???
SDA vladavina...
SDA vladavina...
Mirsad Kebo je nekada slao sadašnjeg direktora komunalmog Rad po 1 mjesec u Japan i Ameriku kako bi se edukovao , a ono izgleda" Martin u Zagreb -Martin iz Zagreba" . Izgleda da nismo ništa novog naučili od razvijenog svijeta vezano za tretman ovoga otpada.
Eno vam zagrebačka "Agroproteinka" napravi pogon za kulturno i ekološko odlaganje otpada životinjskog porijekla, a nije vam daleko . . .???
@halal passat....... Ovi minusaši neinformirani ne znaju da je pogon napravljen u Kaknju ... Kažu preraditi će i SDA otpad u koštano brašno ( da se nikad više ne ukaže nikome ) ...!
Poslije izbora će ova deponija, nadam se, biti još zatrpanija novopridošlim političkim otpadom.
Papci, kopite, kosti i koža svih životinja uključujući i pce i mačke se svugdje u civiliziranom svijetu melju i prave ukusne paštete, u koje se gurne dosta emulgatora, pojačavaća okusa i da vidiš kako sirotinji radi vilica oko ušiju za jeftine pare.
U mene mi Hamo komšija pravi sudžukice od toga, kaže fine pravo. Reko Hamo pus se toga rogovi ti narastoše bolan
kod nas se trpa u cevape na autopijaci