Komentari (476)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gromade jedne! Kabadahije! Pogledaj ih koliko su i hoce paraaaaa! E nema jarane! Koji ste bjednici, nemate muda da kazete kome treba nego fotoreportera istukli. A sto majke ti ako taj isti fotoreporter obavjestava javnost o TVOM protestu. Oni su fakat toliko glupi da i ne kontaju da su mediji na njihovoj strani. Jok, ono hoce da noge lomi pa bilo kome. U ovom slucaju decku od 19god. Mrs
Da su ovo borci izborili bi se do sada za bolji život sebi i svojoj djeci, ovdje ili vani. Ovo su obični neradnici i galamdzije koji su se u grupi osjetili jaki i nešto bi da ušićare od države. Nisu borci ni oni što au dobili kojekakva odlikovanja pa po tom osnovu uzimaju novce od države i još žive na državnoj plaći. I ti su isti kao i ovi i gori...
Hahaha jest mi drago ovo citati, nije vam valjala Jugoslavija, islamski ekstremista vas poveo u otcijepljenje, golobrade momke ste ubijali iz zasjede, eto vam sada hranite jalijase i kriminalce.
@KrajisnikPrgavi srbe na vrbe srbi smrde!
Hahaha jest mi drago ovo citati, nije vam valjala Jugoslavija, islamski ekstremista vas poveo u otcijepljenje, golobrade momke ste ubijali iz zasjede, eto vam sada hranite jalijase i kriminalce.
@KrajisnikPrgavi srbe na vrbe srbi smrde!
OVO JE SDA BOT.
Nego di see mogu dobri cevapi pojest jebes njih
nisu losi samo im lepinja suha 😊
fakat mislim, jer takvi su i neophodni za ružnu sliku onih koji traže svoja prava od "poštenih" na vlasti!
Od pocetka ih branite branite ih sad kad pokazuju i dokazuju da su placenici. Eto vam boraca na ciju ste pricu nasjeli. Vidjeli oni rata nisi. 90 % ih ratni profiteri i podrumasi
novinari su lazovi
Ja sam imao 16 na kraju rata. Ovi mi borci izgledaju mladi i jači od mene. Još prijete novinarima. Očigledno nešto kriju.
....sta je....kad ne moze Srbima,...poceli ste sopstveno meso kidati
Ovo nije borac, ovo je karina moja, raspala picketina koja ima muda samo preko telefona prijetiti. Jebemo ga usta prljava.
pedofil
Migrante "borce" i sve ostale koji zagađuju okoliš - eliminisat :) Alo majmune! Jos malo pa 30 godina od rata??!!???? koga yebete vi?? Blokiras raskrsnicu ??? Pickiceee !
Fahrudin Radoncic dokazani albanski agent !! https://www.youtube.com/watch?v=UqQTGrUK2kI