{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Posjetite humanitarni bazar srednjoškolaca i pomozite djeci oboljeloj od raka

16.4.2015. u 11:26
112
0
Posjetite humanitarni bazar srednjoškolaca i pomozite djeci oboljeloj od raka
112
Humanitarni bazar za djecu oboljelu od raka održava se danas ispred JU Gimnazija Obala u organizaciji učenika pedagoško-psihološkog izbornog područja ove srednje škole iz Sarajeva.
Zajedno sa djecom iz Zavoda za specijalno obrazovanje Mjedenica i učenicima JU Gimnazija Obala na bazaru možete pronaći mnogo zanimljivih stvari kao što su knjige, igračke, čestitke, hrana, nakit i različite rukotvorine, te pomoći ovu plemenitu akciju.

Sav prikupljeni novac će biti doniran djeci koja se nalaze na liječenju na Odjelu za hematoonkologiju Pedijatrijske klinike u Sarajevu.

U 2013. i 2014. godini učenici pedagoško-psihološkog izbornog područja sarajevske Gimnazije Obala su pokrenuli uspješan projekat "Kultura, mir i nenasilje".

Pod motom "Budi drug, a ne grub", sarajevski su gimnazijalci organizovali veliki broj humanitarnih aktivnosti i pokazali kako je, ukoliko zaista želite pomoći nekome, potrebna tek dobra volja.

Na njihovom prošlogodišnjem projektu koji su podržale organizacije UNICEF, ONAuBiH i Udruženje za podršku porodici i mladima učestvovalo je više od 200 volontera, a humanitarne aktivnosti se nastavljaju i ove školske godine.

Više o njihovim akcijama čitajte ovdje.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: