BiH
35

Posjeta porodici ubijenog policajca MuhidinaPivodića

FENA
Načelnik Općine Novi Grad Sarajevo Semir Efendić posjetio je s Mustafom Bašićem, komandirom i Sadikom Ećom pomoćnikom komandira Policijske stanice Novi Grad u Trećoj PU, članove porodice Muhidina Pivodića, policijskog službenika koji je ubijen tokom obavljanja službene dužnosti u naselju Reljevo.

Tom prilikom načelnik Efendić je izrazio žaljenje zbog nesretnog događaja, koji se desio na području Novog Grada, saopćeno je iz Općine Novi Grad Sarajevo.

  • Željeli smo im kazati da nisu sami u svojoj boli i nesreći koja ih je zadesila. Ovo je bila ujedno i prilika da im se stavimo na raspolaganje u ovim teškim trenucima, za sve u čemu im možemo pomoći - rekao je načelnik Efendić.

Pripadnici Treće PU uručili su sinu ubijenog policajca posebno pripremljenu fotografiju njegovog oca, sa potpisima njegovih kolega iz PS Novi Grad.

Članovi porodice Pivodić izrazili su zahvalnost na tome što nisu zaboravljeni i dodali da im lijepa riječ u teškim trenucima kroz koje prolaze, puno znači.

Policajac Muhidin Pivodić ubijen je iz vatrenog oružja 31. decembra 2012. godine, dok je osiguravao objekat pravoslavne crkve Hram svetog Nikolaja u Reljevu.