Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ga je pustio iz zatvora ?
Vjerovatno dopust preko vikenda. (Nažalost)
Pa procitaj tekst. Osudjen na 20 godina a onda vrhovni sud smanjio kaznu na 2.5 godina
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Zar je na slobodi taj frajer sto ga je ubio????!!!!
Vjerovatno na dopustu preko vikenda. NAŽALOST.
I kako to sad da je ovaj medjed na slobodi, da se slika i provocira, kad je trebao da guli robiju?!?!?
Pa kad ste tako fini ljudi, zašto krijete šta se desilo ? 8 godina obilježavate smrt svog prijatelja, druga, kolege, brata, i za isto vrijeme već 8 godina šutite o tome šta se desilo ? Jel' vas strah ili ako kažete nećete više imati od koga završavati ? Teško vam se.
Prije manje od 10 godina osudjen na gotovo 20 godina i to za ubistvo, ne za neku kradju, utaju i sl., ali je on vec vani?!? Kako?!? Pa kako?!? Svasta!!! Samo u BiH!!!
E sad da smo pametni pa lijepo pred sudske i tužilačke institucije izaći svi i blokirati ih dok se idiotu ne preunači kazna u dodatnih 10 godina zbog nepokazivanja kajanja zbog učinjenog djela i vrijeđanja porodice ubijenog! Manijaci sad možete snagu pokazati!
Boravil iko od ovih osuđenika po zatvoru ovo sve se slika po gradu na slobodi
pustio ga onaj što se Hatić kune u njega .....
Vidi se da mu je mozak izapran. Nije njemu lako u njegovoj glavi a to je najveci teret. Zatvor je mila majka ali kao je glava uzrupirana da je na Honlulu zaklonjenom zaljevu ne bi mu pomoglo naci smirenost u glavi.
Samo manijaci pichichi mogu sebi ovo dozvoliti. Ali zato znaju od investitora uzeti 100k kako bi čovjek se na miru mogao ispaliti sa svim planovima oko Željezničara. Žali Bože Mirze jedino.
Državo, stidi se!
Sa Bara se niko ne vraca.
e jesmo raja ako vako prolaze ubice i hvale se po internetu...stid me nekad sta sve prolazi u BIH....al bice valjda naplate za svakog zlocina
Kao prvo FUJ! Ali kao drugo koliko me nerviraju ovi zeljini navijaci. Svi su oni dobro znali tzv Izu i svi su se itekako druzili sa njim, uvijek je visio po Grbavici, pravi klosar realno i sad kao Mirza Rasic, okupe se ne znaju ni ko je Mirza .. ma fuj realno
Fini Albanci Oni između sebe odaberu jednu osobu i to jo bolesnu i odrade ga........na sred ulice......Ubiti neving čovjeka i dobiti dvije ipo godine zatora ?????bolesmo do zla boga
Debil,ubica,retard..
Sto ga u zenicu ne prebace, da se oni alkari igraju sa njim malo… klosar mrtvi raspadnuti