{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Porodica, prijatelji i poznanici se oprostili od Adnana Salčina

5.3.2015. u 14:04
248
Porodica, prijatelji i poznanici se oprostili od Adnana Salčina
248
Mnogobrojni članovi porodice, prijatelji i poznanici oprostili su se danas od 26-godišnjeg Adnana Salčina, kojem je klanjana dženaza nakon koje je ukopan na gradskom groblju Vlakovo.
Adnan Salčin, sin ratnog komandanta Ramiza Salčina, je ubijen u ponedjeljak u sarajevskom naselju Mojmilo u svom automobilu.

Sarajevska policija još uvijek nije uhapsila ubicu iako su ispitali nekoliko osoba koje se dovode u vezu sa ovim slučajem.

Prema nepotvrđenim informacijama, ubijeni Salčin je poznavao svog napadača, ili je barem razgovarao sa njim, jer je otvorio prozor, a tek je naknadno ubijen. Prema saznanjima do kojih smo došli, pogođen je sa dva metka i to u grudni koš i rame.

Salčin je također bio naoružan, ali, kako se čini, napad ga je iznenadio te se nije uspio odbraniti.

Ubica je u Golfu 3 sa još nekoliko osoba pobjegao sa mjesta događaja. Zbog dovođenja u vezu sa ovim ubistvom uhapšene su dvije osobe i to Emin Prguda (25) i Adnan Aganović, ali su nakon ispitivanja pušteni na slobodu.

Sarajevska policija je jučer poslijepodne uhapsila K. S. (30) zbog sumnje da se dovodi u vezu sa krivičnim djelom ubistva.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: