{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pored Vrbasa u Banjoj Luci otvorena prva teretana u prirodi

S
1.11.2011. u 17:43
0
91
Pored Vrbasa u Banjoj Luci otvorena prva teretana u prirodi
0
Stanovnici Banje Luke danas su dobili prvu teretanu na otvorenom, koja je otvorena na prostoru pored pješačke zone između Venecija mosta i Rebrovačkog mosta, na desnoj obali rijeke Vrbas.
Novootvorena teretana u prirodi će imati dva poligona sa po ukupno šest sprava, a osnovni cilj projekta je da oni koji se žele baviti ovim vidom sporta i rekreacije to od sada mogu raditi i na otvorenom.

Iz Odjela za društvene djelatnosti Administrativne službe grada Banje Luke ranije su najavili da prvi poligon čine kosa klupa za trbušnjake, paralelne preče ili razboj, zatim steper, vratilo, horizontalne ljestve i malo vratilo.

U drugom poligonu nalaze se kosa klupa za trbušnjake, paralelne preče ili razboj, zatim steper, vratilo, švedske ljestve i pokretno sjedalo.

Današnjem otvaranju taretane u prirodi prisustvovao je i gradonačelnik Banje Luke Dragoljub Davidović, a svoje umijeće na spravama pokazali su i studenti Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta.

Banjalučani koji su prisustvovali otvaranju istakli su da je gradu na Vrbasu nešto ovakvo odavno trebalo, jer se ovakvi sadržaju mogu naći u parkovima širom svijeta.

Oni su dodali da će novi banjalučki sportsko-rekreacioni sadržaj, koji građani mogu koristiti besplatno, najviše značiti mladima, ali i svima drugima koji žive s parolom ''u zdravom tijelu, zdrav duh''.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: