{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ponovo uvredljiva poruka na školi u Potočarima

S
11.8.2009. u 18:34
0
49
Ponovo uvredljiva poruka na školi u Potočarima
0
Ponovo uvredljiva poruka na školi u Potočarima
Na zidu Osnovne škole u Potočarima jutros je osvanuo ispisan grafit - ''Znam za nož, osjećam žicu, j..... vam majku za Srebrenicu'', potvrdio je danas Srni dežurni operativni u Centru javne bezbjednosti Bijeljina. Ovaj grafit jutros je prijavljen policiji i on je potom uklonjen, rekao je dežurni operativni.
Policija radi na identifikovanju lica koje je napisalo ovaj grafit, koji se drugi put u proteklih 20 dana pojavljuje na zidu zgrade ove škole.

Prethodno je na zidu prostorija Udruženja roditelja hendikepirane djece i omladine "Leptir" koje je smješteno u zgradi Osnovne škole u Potočarima, 20. jula osvanuo grafit istog sadržaja.

Udruženje je tada najoštrije osudilo ispisivanje grafita, uz koji su bili nacrtani i mjesec i zvijezda.

Komentarišući jučerašnji sastanak američkog ambasadora Charlesa Englisha sa predstavnicima Udruženja "Majke Srebrenice" tokom kojeg je izražena zabrinutosti za trenutnu političku situaciju u ovom gradu, predsjednik Skupštine opštine Srebrenica Radomir Pavlović rekao je danas da je English mogao da posjeti i Udruženje "Leptir" na čijim prostorijama je jutros osvanuo grafit sa porukom Srbima da se sele iz Srebrenice.

Organizacija ''Leptir'' okuplja više od 200 hendikepirane djece iz pet opština regije Birač i bori se za njihovo liječenje, školovanje i socijalizaciju, bez obzira na njihovu različitu nacionalnu, vjersku, polnu i drugu pripadnost, rekla je ranije predsjednica ovog udruženja Željka Katanić.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: