{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ponovo na dnevnom redu akcize

F
27.5.2009. u 07:31
0
0
Ponovo na dnevnom redu akcize
0
Ponovo na dnevnom redu akcize
Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH bi na sjednici zakazanoj za sutra u Sarajevu trebalo da razmatra Prijedlog zakona o javnim nabavkama. Predviđeno je i razmatranje Prijedloga zakona o akcizama u BiH, Prijedloga zakona o poštama BiH, Prijedloga zakona o postupku zaključivanja i izvršavanja međunarodnih ugovora.
Trebali bi biti razmatrani i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Državnoj agenciji za istrage i zaštitu i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Graničnoj policiji BiH.

Poslanici bi trebali razmatrati principe Prijedloga zakona o zabrani diskriminacije; prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o odbrani BiH i Zakona o konkurenciji; Prijedloga zakona o izmjeni Zakona o ministarstvima i drugim organima uprave BiH te Prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Krivičnog zakona BiH.

Trebali bi biti razmatrani i zahtjevi Vijeća ministara BiH da se Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o uplatama na jedinstveni račun i raspodjeli prihoda te Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sistemu indirektnog oporezivanja u BiH razmatraju po hitnom postupku.

Bit će razmatran i zahtjev Doma naroda PSBiH za razmatranje Prijedloga zakona o dopuni Zakona o osnovama sigurnosti saobraćaja na putevima u BiH po hitnom postupku.

Na dnevnom redu bi trebalo da se nađe i Informacija o radu Tužilaštva BiH za 2008. godinu; Informacija Ministarstva sigurnosti BiH o stanju sigurnosti novinara u BiH kao i Prijedlog rezolucije o zaštiti porodice čiji je predlagač poslanik Adem Huskić.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: