Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I na donacaijama BH Telecom zaraduje 10 feninga Bože sacuvaj
bio u banci i uplatio. interesuje me samo koliko ce banka dati od sebe, pogotovo iz razloga sto u humanitarnoj akciji naplacuju taksu prilikom uplate. meni uze 2,8km na 100km sto sam uplatio...
Allaha mi nas ce zadesiti jos veca katastrofa. Gledaj kako Bosnjaci tzv muslimani iskacu iz stolica i dijele minuse kad se spomene Allah ili neki ajet iz Kur'ana. Nema od nas nista, ovaj narod treba ocistiti sa lica zemlje i dovesti normalne ljude. debili smo mi obicni, proci ce vam i ovaj zivot kjafircine obicne pa ce te pred Allaha stati pa cemo vidjeti onda hocete li se moci siliti,
Idi na saff.ba pa prikupljaj lajkove i pluseve na spomen Allaha. Odi u džamiju pa ga spominji. Odi u banku pa uplati štogod para na račun crvenog krsta pa usput zamoli Allaha da ti ukabuli. Ovaj portal nije mjesto gdje spominješ uzvišenog jer, kako to biva, se uvijek shvati kao provokacija.
PS. Ovo ti kaže musliman po rođenju i opredjeljenju!
ZAŠTO SU NAM SE DESILE POPLAVE? Zato što nam se djeca ismijavaju s namazom i islamskim svetinjama. Zato što se naši tinejdžeri ismijavaju s djevojkom koja u društvu kaže: 'Elhamdulillah!'. Zato što nas Bošnjaka ne klanja 90 posto i više, a ne posti 75 posto i više. Zato što se među Bošnjacima nalaze najveći islamofobi !!! Zato što nas rat nije opametio i što smo, čast izuzecima, postali još gori! Zato što po Sarajevu podižemo kipove Allahovih neprijatelja i najavljujemo podizanje novih - klasična višebožačka svijest predislamskih Arapa. I zato što psujemo Boga na svakom koraku, a nisu nam mrske za opsovat ni druge islamske svetinje. I zato što pljujemo po svome da bi se dušmanima dodvorili, a oni se nimalo nisu promjenili - uvijek će nastojati da nas istrijebe i eliminišu sa naših vjekovnih ognjišta !!! I zato što danonoćno činimo harame, poroci nam postaše slast, a nepokornost Allahu i Njegovim propisima smisao života. I zato što nema dana kada voda ne zatraži dozvolu od Allaha Uzvišenog da potopi čovjeka zbog zla kojeg radi i grijeha koje stalno čini, samo Allah Milostivi ne dopušta iz milosti Svoje nepresušne prema insanu kojeg je stvorio, sve dok kap ne prelije čašu .. "I kad je zapovijed Naša pala i voda s površine Zemlje pokuljala.." (Hud, 40.) I zaista Allah neće promijeniti stanje jednog naroda, dok taj narod ne izmijeni svoj odnos prema Allahu, dok se ne popravi i kvalitativno ne izmijeni! Pa, hoćemo li se opametiti, hoćemo li se pokajati, tobe doći, hoćemo li Allahu na sedždu pasti?! Samo da ne budemo kao oni koji iskreno dovu upućivaše kad su bili u opasnosti, a čim ih Allah izbavi i vrati u normalu, oni se ponovo okrenuše i starim se lošim navikama vratiše, kao da nikad Allaha nisu ni spomenuli. Ovakvi su najgori! " Sanin Musa "
...ne seri, nego zovi...ili trk u banku, petobu uplati.
kako kjafiri iskacu iz stolica kad se Allah spomene, tacno se prepoznaju sejtani :D. a ne brini ti nista, pomogao sam ja dosta i jos cu, sinoc je starica prenocila kod mene jer nije mogla u svojoj kuci. ne laprdaj bezveze
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
...saće, akobogda, dovadžije mobitel u šake pa zvat...
....aham....
kako znas da necemo konjino jedna matora? sta si ti, milan tarot? naravno da hocemo, i ne samo to, ja sam ti rekao da sam sinoc smjestio staricu u svoj dom jer nije mogla prici svojoj kuci. jesi li ti isto uradio majmuncino matora?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Budimo humani, budimo ljudi! Pokazimo da smo najbolji onda kada nam je najteze. Svako koliko moze, svako u skladu sa svojim mogucnostima.