{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pomozite maloj Marizeli Čirak

S
16.9.2009. u 12:00
0
1
Pomozite maloj Marizeli Čirak
0
Pomozite maloj Marizeli Čirak
Jednogodišnja djevočica Marizela Čirak je 100% invalid, rođena je sa teškim anomalijama poznatim kao spina bifida (tumor na kičmi), mijelomeningocelom i drugim razvojnim anomalijama na mozgu.
Odmah po rođenju urađen joj je hitan operativni zahvat kojim joj se u tom momentu spasio život.

Mala Marizela sada ima jednu godinu, teški je invalid, ne hoda, ne puže i njeno zdravstveno stanje je ponovo životno ugroženo.

Ljekarski tim bolnice u Tuzli predložio je da pomoć u liječenju nastavi u nekom od specijalizovanih centara poput onog na dječijoj klinici u Italiji. Kako njeni roditelji nisu u mogućnosti da obezbijede ogromna sredstva za njeno liječenje, mole se svi dobri ljudi koji su u mogućnosti da na bilo koji način pomognu da se spasi život male Marizele.

Ukoliko želite pomoći možete to učiniti uplatom novčanih sretstava na žiro račun kod Raiffeisen banka - 09250394391 (za Čirak Marizelu) ili pozivom na humanitarni broj 090-292-027 kojim donirate 3 KM.

Ukoliko možete i želite pomoći na neki drugi način, možete kontaktirati porodicu na telefonski broj 062 362 359 ili Merhamet Tuzla na broj 035 252 149

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: