{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Političar iz Barcelone Manel Vila počasni građanin Sarajeva

F
29.10.2014. u 11:50
97
3
Političar iz Barcelone Manel Vila počasni građanin Sarajeva
97
Političar iz Barcelone Manel Vila počasni građanin Sarajeva
Vijećnici Gradskog vijeća Grada Sarajeva donijeli su odluku da se titula "Počasni građani Grada Sarajeva" dodijeli Manelu Vili.
Vila je političar i doskorašnji uposlenik Skupštine Grada Barcelone, koji se od prvih dana agresije na Sarajevo i BiH uključio u konkretnoj pomoći, moralnoj i materijalnoj.

U nastavku sjednice vijećnici su Nedžada Ajnadžića razriješili dužnosti člana Odbora za lokalni biznis i turizam, a za novog člana ovog odbora imenovali Emira Muminovića.

Pred vijećnicima će se danas naći i Izvještaj o izvršenju budžeta Grada Sarajeva, njegovim izmjenama i dopunama, kao i Informacija o Dokumentu okvirnog budžeta Grada Sarajeva za 2015.-2017.godinu.

Također je i nekoliko prijedloga o sufinansiranju kulturnih manifestacija od značaja za Grad Sarajevo, a to je MESS 2014., Jazz Fest Sarajevo, Sarajevski dani poezije, Balet fest i druge.

Vijećnici će imati priliku informirati se i o saradnji i odnosima organa Grada Sarajeva s vjerskim zajednicama i crkvama te mogućim modelima saradnje s gradskim općinama radi kreiranja povoljnijeg ambijenta.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: