Zahvalnost za podršku
0

Policijskoj stanici Stari Grad donirana računarska oprema

Sarajevo-x.com
Zamjenik gradonačelnika Igor Kamočaji i predstavnici Sarajevo Holiday Marketa su danas u prostorijama Policijske stanice Stari Grad uručili vrijednu donaciju pripadnicima ove policijske stanice. Radi se o dva savremena računara sa pratećom opremom. Primopredaji računarske opreme su prisustvovali i ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Muhamed Budimlić te načelnik Prve policijske uprave MUP-a Kantona Sarajevo Fahrudin Halač.

Kako je istakao zamjenik gradonačelnika Igor Kamočaji, ova donacija je rezultat dogovora Gradske uprave i menadžmenta Sarajevo Holiday Marketa.

"Ovu računarsku opremu doniramo u znak zahvalnosti za podršku pripadnika MUP-a Kantona Sarajevo u organizaciji Sarajevo Holiday Marketa i drugih realiziranih projekata u proteklom periodu. To je dokaz da zajedničkim snagama možemo uspješno obaviti postavljene zadatke. Uvjeren sam da će ova oprema biti od pomoći pripadnicima Policijske stanice Stari Grad u obavljanju njihovih zadataka", izjavio je zamjenik Kamočaji.

Ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Muhamed Budimlić je zahvalio Gradu Sarajevu i predstavnicima Sarajevo Holiday Marketa na ovoj donaciji.

"Radi se o veoma vrijednoj opremi koja će biti od koristi pripadnicima Policijske stanice Stari Grad. Ovom prilikom bih posebno izrazio zadovoljstvo što su menadžment Sarajevo Holiday Marketa i Gradska uprava prepoznali kvalitetan odnos MUP-a Kantona Sarajevo prema ovoj manifestaciji koja je od posebnog interesa za naš grad i kanton", rekao je ministar Budimlić.

Maša Durkalić je u ime Sarajevo Holiday Marketa zahvalila MUP-u KS za uspješnu saradnju tokom trajanja ove manifestacije.