|

Policijska misija EU o potrazi za nestalom irskom državljankom u Međugorju

Policijska misija EU o potrazi za nestalom irskom državljankom u Međugorju
0
F
FENA
14.9.2006. u 15:16
0
komentara
0

dijeljenja
Policijska misija EU o potrazi za nestalom irskom državljankom u Međugorju
Policija Hercegovačko-neretvanske županije u proteklih nekoliko dana traga za nestalom irskom državljankom na području Međugorja, a osoblje Policijske misije Europske unije (EUPM) pruža potporu lokalnoj policiji na terenu, priopćeno je iz EUPM-a.
Winifred Brady (59) nestala je u srijedu, 6. rujna, a EUPM se u potragu uključio na zahtjev irskog veleposlanstva u Sloveniji.

Irski policijski službenik iz EUPM-a Tom Daly raspoređen je na dužnost časnika za vezu između obitelji Brady i lokalne policije. EUFOR je pozitivno odgovorio na zahtjev EUPM-a i osigurao helikopter, koji je jučer korišten za potragu na širem lokalitetu Međugorja. EUPM će nastaviti pružati logističku i tehničku pomoć policiji.

Policija Hercegovačko-neretvanske županije uložila je dodatne napore i u potragu uključila Jedinicu za potporu, koja aktivnosti nastavlja i danas.

"Vjerujem da lokalna policija čini sve kako bi se pronašla gospođa Brady. Potraga je složenija zbog nepristupačnog terena i policiji je potreban svaki vid pomoći koju može dobiti. Htio bih apelirati na sve građane Međugorja i šireg područja da jave ako imaju bilo kakve informacije o nestaloj i pomognu lokalnoj policiji u potrazi. Naše misli su uz obitelj Brady", izjavio je General Coppola.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.