{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Policija uznemiravala Fatu Orlović u njenom dvorištu

F
10.9.2010. u 13:38
10.9.2010. u 16:06
0
49
Policija uznemiravala Fatu Orlović u njenom dvorištu
0
Policija uznemiravala Fatu Orlović u njenom dvorištu
Fata Orlović
Fata Orlović, povratnica u Konjević Polje kod Bratunca, na čijem imanju je nelegalno sagrađena pravoslavna crkva, jutros je imala verbalni duel s patrolom policije iz Bratunca.
"Jutros su došli policajci i sveštenici u moju avliju, gdje se nalazi crkva. Rekli su mi da hoće da očiste dvorište i da obave pripreme pred obilježavanje krsne slave njihove crkve. Rekla sam im da mi to ne čine za Bajram. Prišao mi je policajac iz Bratunca, s kojim sam i ranije imala sukob, i odgurnuo me. Svi su potom otišli iz mog dvorišta", kazala je Fata.

Ona i ne zna koji je ovo put po redu da doživljava provokaciju i uvrede te dodaje da samo želi da se nelegalno sagrađena crkva ukloni iz njenog dvorišta. U toj namjeri, od koje ne odustaje, više puta bila je na sudskim raspravama kao tužitelj, ali i kao tužena.

Portparol Centra javne bezbjednosti Bijeljina Dragomir Perić ima svoju verziju ove priče. On tvrdi da je Fata Orlović jutros oko 9 sati pokušala ciglom udariti pravoslavnog sveštenika na platou ispred crkve u Konjević Polju, pri čemu ju je spriječila policija.

"Povrede koje je Fata zadobila na ruci nastale su od oštre cigle koju je ona držala u ruci, a ne od intervencije policije koja je samo spriječila dalji incident", naveo je Perić.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ima li Hrvatska pravo graditi Pelješki most?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: