Brčko
0

Policija u toaletu ugostiteljskog objekta pronašla heroin

FENA
Pripadnici brčanske policije jučer su u toaletu jednog ugostiteljskog objekta u Brčkom pronašli odbačenu PVC vrećicu u kojoj se nalazilo dva grama opojne droge heroin.

Operativno-taktičkim mjerama i radnjama utvrđeno je da je vrećicu ostavila osoba s inicijalima D.O. rođen 1985. godine u Bijeljini gdje je i nastanjen, priopćeno je iz policije Brčko distrikta.

Isti je od strane službenika policije lišen slobode te predan Tužiteljstvu Brčko distrikta BiH na dalje procesuiranje.

Tijekom proteklog vikenda prijavljena su dva slučaja izvršenja teških krađa provaljivanjem u jednu kuću i jedan stan, kojom prilikom su nepoznati počinitelji iz kuće otuđili jedan TV aparat i jednu zlatnu narukvicu, a iz stana je otuđen fotoaparat

U izvještajnom periodu, pripadnici Policije su izvršili očevide u šest prometnih nezgoda, koje su se dogodile na području Brčko distrikta BIH.

U jednoj prometnoj nezgodi jedna osoba je zadobilo lake tjelesne ozljede, dok je u ostalim nezgodama nastupila materijalna šteta.

Tijekom kontrole vozila i vozača u prometu, pripadnici Policije su iz prometa isključili trinaest vozača kod kojih je kontrolom utvrđeno da vozilima upravljaju u alkoholiziranom stanju.