{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pokret DOSTA! poziva političare da daju krv

S
Sarajevo-x.com
6.6.2008. u 13:45
0
0
Pokret DOSTA! poziva političare da daju krv
0
Pokret DOSTA! poziva političare da daju krv
Pokret DOSTA! poziva sve političare da početak predizborne kampanje označe humanim gestom i daruju svoju dragocjenu krv.
U saopštenju iz ove organizacije se kaže: "Uvjereni smo da će i ova predizborna kampanja biti prljava, prepuna nacionalističke i fašističke retorike, da će se zanemariti osnovni problemi građana i pažnja usmjeriti kao podjelama i razlikama kako bi oni ponovo prevarili glasače stvarajući ambijent straha gdje svako svome toru bježi. Političari, darujte krv! Javno i pred svima nama! Spasiti barem jedan život kad već uništavate hiljade drugih! Pustite svoju krv ne bi li vam se glava razbistrila i konačno savjest proradila! Pomislite barem na svoju djecu kad već ne mislite na našu i shvatite da će vas se vaša djeca sutra stidjeti i pognute glave ulicama prolaziti, osim ako ne budu živjeli izvan Bosne i Hercegovine!

Želimo napomenuti da smo saznali da je u ovim ljetnim danima povećana potreba za ovom dragocjenom tekućinom i da će svaki političar, kao i svaki građanin Bosne i Hercegovine, biti profesionalno i sa radošću primljen u svakom zavodu za transfuziologiju u našoj zemlji."

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: