{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pokrenut projekat "Saznaj i napreduj"

S
18.3.2010. u 10:35
0
0
Pokrenut projekat "Saznaj i napreduj"
0
Pokrenut projekat "Saznaj i napreduj"
Asocijacija Srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini je sredinom marta ove godine krenula sa najvećim i najznačajnijim projektom u svom radu, a to je projekat "Saznaj i napreduj“, koji se realizuje u 100 srednjih škola u čitavoj Bosni i Hercegovini.
U sljedećih nekoliko mjeseci edukatori će vršiti obrazovanje širom srednjih škola u BiH i to u oblastima Vijeća/Savjeta učenika, komunikacijskih vještina, timskog rada, liderstva, project managementa i javnog zagovaranja.

"Ovo je jedan veliki projekat ASuBiH-a kojim će se pokriti čitava BiH, i koji će pomoći predstavnicima srednjih škola, prvenstveno članovima vijeća/savjeta učenika, da prošire svoja znanja o ovim pitanjima koja su veoma bitna za daljni napredak i afirmaciju savjeta/vijeća učenika“, rekao je Siniša Jovičić, predstavnik ove asocijacije.

Asocijacija Srednjoškolaca u BiH je je nevladina, nepolitička i neprofitna organizacija za sva Vijeća/Savjete učenika srednjih škola u Bosni i Hercegovini, koja postoji prvenstveno radi njihovog umrežavanja te poboljšanja standarda srednjoškolaca.

Misija organizacije je povećati stepen uključenosti srednjoškolaca u proces donošenja odluka koje utječu na njihov status u društvu kroz upoznavanje sa pravima srednjoškolaca, promovisanje modernih načina učenja usklađenih sa standardima najrazvijenijih zemalja u Evropi, te zastupanje ideja svih srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini koje doprinose poboljšanju njihovog života u zajednici.
Asocijacija ove godine takođe planira niz aktivnosti kojim će nastojati poboljšati položaj srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: