{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pokloni predsjedavajućeg Komšića za mališane u Domu "Rada Vranješević" Banja Luka

F
27.12.2007. u 16:37
0
0
Pokloni predsjedavajućeg Komšića za mališane u Domu "Rada Vranješević" Banja Luka
0
Pokloni predsjedavajućeg Komšića za mališane u Domu "Rada Vranješević" Banja Luka
Delegacija predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Željka Komšića danas je u njegovo ime predala 46 novogodišnjih paketića mališanima iz Doma za nezbrinutu djecu "Rada Vranješević" u Banjoj Luci.
Dijana Tabor, savjetnica predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, prenijela je mališanima i zaposlenim u ovom domu iskrene pozdrave od Komšića i želje za srećne novogodišnje praznike.

Tabor je kazala da ovo nije jedina ovakva aktivnost Kabineta predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, precizirajući da je druga delegacija otišla u Fojnicu da bi, također, darivala najmlađe građane BiH.

Zaposleni u Domu za nezbrinutu djecu „Rada Vranješević“ pozdravili su ovakav potez i izrazili zadovoljstvo što se predsjedavajući Predsjedništva BiH sjetio ove ustanove u vrijeme novogodišnjih praznika.

Danilo Ponjarac, direktor Doma „Rada Vranješević“, naveo je da novogodišnji praznici u ovoj ustanovi prolaze u prazničnoj atmosferi i da su do sada imali jako puno posjeta.

„Pored paketića za ovu ustanovu će stići i 22 ležaja od jedne strane firme, dok će nam kladionica ’Vilijams’ kupiti novu posteljinu za sve ležajeve u domu. Ovo su gestovi koji mnogo znače i ustanovi i ljudima koji rade u njoj“, rekao je Ponjarac uz podsjećanje da je Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite RS-a izdvojilo 200.000 KM za sanaciju te ustanove.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: