Komšićeva čestitka Hrvatskoj
0

"Pokazali ste kako se brane domovina i demokratske vrijednosti"

Sarajevo-x.com
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić uputio je čestitku predsjedniku Republike Hrvatske Ivi Josipoviću i građanima Republike Hrvatske povodom 15. godišnjice akcije Oluja i Dana pobjede i domovinske zahvalnosti Republike Hrvatske.

Željko Komšić uputio je predsjedniku Josipoviću i građanima Republike Hrvatske iskrenu čestitiku povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, ističući kako su branioci time pokazali kako se brani domovina.

“Zadovoljstvo mi je i čast da Vama i građanima Republike Hrvatske mogu uputiti iskrene čestitke povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, dana najveće hrvatske vojne pobjede u Domovinskom ratu, kojom ste na najbolji način pokazali kako se brane domovina i vrijednosti slobodnog demokratskog svijeta", navodi se, između ostalog, u čestitki Željka Komšića.

Član predsjedništva BiH je u čestitki također naveo kako će Bosna i Hercegovina i Hrvatska zajedničkim naporima unaprijediti dobrosusjedske odnose.

"Još jednom bih istaknuo da će, suočene sa izazovima današnjice, naše dvije prijateljske zemlje ulaskom u evropsku porodicu naroda živjeti novo doba u kojem ćemo zajedničkim naporima još više unaprijediti naše ukupne dobrosusjedske i prijateljske odnose, kao i zajednički život u demokratskoj Europi.

Sretan Vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti”, navedeno je u čestitki upućenoj predsjedniku Ivi Josipoviću i građanima Hrvatske.