{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pojedinačne i grupne Šestoaprilske nagrade 7.000 KM

F
23.12.2014. u 15:37
9
3
Pojedinačne i grupne Šestoaprilske nagrade 7.000 KM
9
Pojedinačne i grupne Šestoaprilske nagrade 7.000 KM
Vijećnici Gradskog vijeća Grada Sarajeva donijeli su Odluku o visini iznosa pojedinačne i grupne Šestoaprilske nagrade Grada Sarajeva za 2015. godinu.
Ovom odlukom će pojedinačne Šestoaprilske nagrade Grada Sarajeva iznositi 7.000 KM. Grupna nagrada će također biti u visini od 7.000 KM i ravnopravno će je dijeliti članovi grupe koja je dobitnik nagrade.

Sredstva za provođenje ove odluke planiraju se u budžetu Grada Sarajeva.

Prihvaćena je i Odluka o Programu obilježavanja 6.aprila, Dana Grada Sarajeva u 2015.godini.

Dan Grada Sarajeva obilježava se održavanjem sjednice Gradskog vijeća, polaganjem cvijeća, održavanjem brojnih kulturno-sportskih manifestacija te brojnim drugim prigodnim događajima kojima se ukazuje na značaj obilježavanja 6.aprila.

Predviđene su i brojne sportske aktivnosti kao što je održavanje turnira u streljaštvu za osobe s invaliditetom, međunarodni turnir u košarci, šestoaprilski turnir u hrvanju, međunarodni plivački miting i drugo.

Vijećnici Gradskog vijeća donijeli su Odluku o pristupanju izradi regulacionog plana "Švrakino Selo-Aneks“ i Odluku o pristupanju izradi Regulacionog plana “Bojnik II”.

Prijedlog odluke o pristupanju izradi Regulacionog plana "Švrakino Selo-Mlakve“, povučen je s dnevnog reda, a Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o pristupanju izradi Regulacionog plana "Alipašin Most V“ nije prošao.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: