Predati Tužilaštvu
92

Pogledajte video privođenja dvojca kod kojih je pronađen ukradeni Mercedes od 200.000 eura

M. G.
Osumnjičeni predati tužilaštvu
Osumnjičeni predati tužilaštvu
Dva lica osumnjičena za krađu skupocjenog automobila, koji je danas pronađen u Laktašima, privedeni su sinoć u Okružno javno tužilaštvo u Banjoj Luci.
Njih su jučer uhapsili pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, a pored ukradenog Mercedesa kod osumnjičenog dvojca, inače, kako navode iz MUP-a RS poznatih kradljivaca automobila, pronađeno je i oduzeto vozilo "BMW X5".

Video predavanja osumnjičenih u tužilaštvo zabilježile su kamere RTRS-a.

Podsjećamo, policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS u saradnji sa pripadnicima Policijske uprave Banja Luka pronašli su u mjestu Boškovići kod Laktaša skupocjeno vozilo marke "Mercedes", procijenjene vrijednosti preko 200.000 eura.

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet i Policijske uprave Banja Luka su u mjestu Boškovići, opština Laktaši izvršili pretres navedenih lokacija i slobode lišili osobe M.Ć. i A.M.

"Tom prilikom je osim ukradenog mercedesa privremeno oduzeto i vozilo 'BMW X5'. U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela 'Teška krađa' , a sve aktivnosti se preduzimaju pod nadzorom Okružnog javog tužilaštva u Banjoj luci", zaključuje se u saopćenju MUP-a RS.