Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
,,Ulice su nase" jesu kada vas policija cuva...
e cuj drzavu i boga dalje od jajnika moga, ovo je deen 100%
@Prangloss očekivao sam da će ovi uključiti više mozga nego oni iz jučerašnjeg skupa. No jok, sve ista govna, druga pakovanja, bitno je uvrijediti onoga drugog i uvijek se udara na ono što je tome drugome sveto.
Od svih portala prednjaci Klix .Pitam se zasto?Zasto ovolika propaganda i promocija izopacenih vrijednosti.
Normalno pa po Bihaću svaki drugi migrant se drzi za ruku sve gej do geja 🤮
Ruka ruci svi smo turci
ZIVE IH ZAPALITI DA UMIRU U MUKAMA
Zukorlic za Ulemu
Drzava i Boga.... Da dalje ne pisem, koji natpisi.... Bez komentare.
Više parola i tabli nego učesnika.
Tacno bih volio da deru granate ovom ulicom ko 92ge!
agenda, agenda....
podrska ovim i svim dobronamernim ljudima.
ruka ruci svi smo turci.
prosle godine u ovo doba oni, vasi, nasi, njihovi su obećavali i ovo i ono. Od tada pa do danas ni ovo a ni ono nije ispunjeno, vlast nije formirana, predsjednik ne priznaje državu koju bi trebalo da vodi.. Ne bunite se, sutite valjda vam jos traje ona kila kafe, kocke i 50KM
STOP PARADI Zašto činite razvrat koji niko prije vas na svijetu nije učinio? Vi sa strašću prilazite muškarcima, umjesto ženama. Ta vi ste narod koji sve granice zla prelazi!“ U komentaru ovog ajeta stoji da se učenjaci slažu da je homoseksulizam zabranjen, te da je Lutov narod uništen jer je činio taj grijeh i jer je uživao u tome. Najzanimljiviji dio komentara jeste što, iako nisu svi učinili taj grijeh, uništen je čitav narod, jer je većina prešućivala taj gnusni čin!
jedvaaa cekam da vidim kako ce ih oni sa ciglana poklati ko kurban
da vas hoce napast izbjeglice rodili bih se svi