{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pogledajte kako se policija "obračunava" s migrantima u Bihaću

Klix.ba
6.12.2018. u 10:18
517
186
Pogledajte kako se policija "obračunava" s migrantima u Bihaću
517
Pogledajte kako se policija "obračunava" s migrantima u Bihaću
Na društvenim mrežama objavljen je video na kojem se vidi kako policija u Bihaću izbacuje ili barem pokušava izbaciti migrante iz kuće u koju su provalili.
Bihaćka policija je reagovala nakon što je zaprimila prijavu da se u kući u vlasništvu M.O. nalaze nepoznate osobe. Dolaskom na adresu policijski službenici su unutar objekta zatekli A.Y. rođen 1999. godine iz Tunisa i sedamnaestogodišnjaka iz Libije koji su nasilno ušli u objekt, a pregledom su pronađeni i predmeti za koje se pretpostavlja da potiču iz kuće.

Uviđaj na licu mjesta obavili su istražitelji Odsjeka kriminalističke policije PS Bihać a nad stranim državljanima je zavedena kriminalistička istraga. Izvršenim provjerama utvrđeno je da je A.Y.(1999) povratnik u vršenju krivičnih djela i da je PS Bihać već podnosila zahtjev Službi za poslove sa strancima za njegovo protjerivanje iz BiH.

Daljnji rad na dokumentovanju ovog krivičnog djela nastavljaju istražitelji OKP PS Bihać, a o samom događaju obaviještena je i Služba za poslove sa strancima.


Na snimku se vidi da policajci bukvalno razbuđuju dvojicu migranata i govore im da napuste kuću, a oni ih zbunjeno gledaju.

Kako je susret policije i migranata izgledao pogledajte na videu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: