{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Podržani principi prijedloga zakona o trošarinama u BiH

F
22.4.2009. u 16:52
0
0
Podržani principi prijedloga zakona o trošarinama u BiH
0
Podržani principi prijedloga zakona o trošarinama u BiH
Na sjednici Povjerenstva za financije i proračun Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine danas je odlučeno da se od Zastupničkog doma zatraži produženje roka od 21 dan kako bi se članovi povjerenstva izjasnili o amandmanima Prijedloga zakona o javnim nabavkama, čiji je predlagatelj Vijeće ministara BiH.
Povjerenstvo je podržalo principe Prijedloga zakona o trošarinama u BiH (predlagatelj Vijeće ministara BiH) i zatražilo od Vijeća ministara BiH da dostavi mišljenje Uprave za indirektno oporezivanje o predloženom zakonu.

Izjašnjavanje o Prijedlogu zakona o dopuni Zakona o porezu na dodanu vrijednost (predlagatelj Klub zastupnika SNSD-a) odgođeno je do dostave mišljenja Vijeće ministara o prijedlogu zakona.

Primljeno je k znanju Izvješće o utrošku sredstava Predsjedništva BiH za 2008. godinu i članovi Povjerenstva su se upoznali o Akcijskom planu Ministarstva financija i trezora BiH sastavljenim sukladno zaključcima Parlamentarne skupštine BiH u vezi s obavljenom revizijom Izvješća o izvršenju proračuna institucija BiH za 2007. godinu koji je zaprimljen 9. aprila 2009. godine te sa prijedlogom Samostalnog sindikata državnih i policijskih službenika i zaposlenika u institucijama BiH, sudskoj vlasti i javnim ustanovama BiH za ublažavanje recesijske krize, zaprimljen 6.aprila 2009., saopćio je Sektor za odnose s javnošću PSBiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: