{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Podrška prijedlogu zakona o zabrani diskriminacije

S
22.5.2009. u 17:49
0
0
Podrška prijedlogu zakona o zabrani diskriminacije
0
Podrška prijedlogu zakona o zabrani diskriminacije
Foto: Sarajevo-x.com
Zajednička komisija za ljudska prava, prava djeteta, mlade, imigraciju, izbjeglice, azil i etiku Parlamentarne skupštine BiH usvojila je na današnjoj sjednici principe Prijedloga zakona o zabrani diskriminacije, kojeg je predložio Savjet ministara BiH.
Na sjednici je usvojen i zaključak da nadležna potkomisija izabere, a potom predloži na konačno izjašnjavanje Zajedničkoj komisiji prijedlog kandidata koji iz reda crnogorske nacionalne manjine treba biti izabran u Vijeće nacionalnih manjina BiH.

Parlamentarna skupština BiH saopštila je da je na današnjoj sjednici podržan i upućen u dalju parlamentarnu proceduru Prijedlog rezolucije o unapređenju zaštite porodice u BiH, čiji je predlagač poslanik Adem Huskić.

Informacija Ombudsmana za ljudska prava BiH o zatečenom stanju 2008. godini i preduzetim aktivnostima u 2009. godini primljena je k znanju i upućena Predstavničkom domu i Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH u dalju proceduru, navodi se u saopštenju.

Na sjednici je usvojen i zaključak, kojim se zadužuje nadležna potkomisija da utvrdi prečišćen tekst Prijedloga pravilnika za provođenje Kodeksa ponašanja poslanika i delegata Parlamentarne skupštine BiH i dostavi ga na izjašnjavanje.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: