{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Podrška medijima na hrvatskom jeziku

F
FENA
17.6.2008. u 10:41
0
1
Podrška medijima na hrvatskom jeziku
0
Podrška medijima na hrvatskom jeziku
Udruga organizatora otpora HVO-a u BiH i Udruga dragovoljaca i veterana Hrvatske Repubklike Herceg-Bosne (HRHB) Mostar, koje okupljaju organizatore otpora, ratne zapovjednike, dragovoljce i veterane HVO-a u BiH, podržavaju opravdane zahtjeve djelatnika i rukovodsatva Hercegovačke televizije Mostar, Radiopostaje Mostar i Radija Herceg-Bosne da im se osiguraju statusno-financijski uvjeti za daljnji rad.
"Svima kojima je u srcu sudbina hrvatskog naroda u BiH odavno je poznat značaj ova tri medija na hrvatskom jeziku, koji su proistekli iz Domovinskog rata, te da u njima rade veterani novinarstva koji godinama informiraju hrvatski narod na materinjem jeziku i promiču istinu o položaju hrvatskog naroda u BiH, kao što je i jasno da se njihovim gašenjem želi ušutkati glas hrvatskog naroda.

Tražimo žurno da se prvaci hrvatske politike u BiH obrate hrvatskom narodu i jasno kažu kako će ostvariti jednakopravnost hrvatskog naroda u BiH ako nisu u stanju zaštiti ova tri medija na hrvatskom jeziku.

Djelatnicima i upravi naših medija dajemo bezrezervnu potporu i nudimo suradnju u zaštiti njihovih prava i opstanku medija na hrvatskom jeziku u BiH", navodi se u priopćenju spomenutih udruga.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: