{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Počinje 2. No Limit Sarajevo Advertising Festival

S
3.3.2004. u 23:01
0
0
Počinje 2. No Limit Sarajevo Advertising Festival
0
Počinje 2. No Limit Sarajevo Advertising Festival
UNITIC
2. No Limit Sarajevo Advertising Festival održat će se od 04. do 06. marta 2004. godine u sarajevskom poslovnom centru UNITIC
No, kako su od ove godine organizatori uveli posebno takmičenje za studente marketinga pod nazivom No Limit Ad Campaign Challenge, dio festivalskog takmičenja održati će se već u utorak, 02.03. 2004. godine.

Tog će se dana održati završnica takmičenja za studente marketinga. Studenti podijeljeni u osam takmičarskih ekipa / marketing agencija, posebno sastavljenom žiriju predstavit će svoja idejna rješenja kampanje za BihNet-ovu ADSL uslugu. Ocjenjivački žiri bit će u sastavu – doc.dr. Nenad Brkić sa Odsjeka za marketing Ekonomskog fakulteta u Sarajevu, Slavenko Popović , šef službe za praćenje i podršku u Direkciji za pružanje paketske mreže BH Telecom-a i Nermana Pašagić, specijalista za strateški marketing BH Telecom-a.

Posljednjeg dana No Limit-a, u subotu 06.03.2004, na svečanosti dodjele festivalskih nagrada, bit će proglašen i pobjednički tim, ali je organizator obezbijedio da svi učesnici takmičenja budu nagrađeni.

Ovo je još jedan pokazatelj da će No Limit Sarajevo Advertising Festival 2004 dati poseban značaj mladima za koje smatraju da predstavljaju buduće snage advertising industrije u Bosni i Hercegovini.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: