Doček 2013.
0

Počelo novogodišnje ukrašavanje Banje Luke

SRNA
Foto: SRNA
Foto: SRNA
U Banjoj Luci je danas počelo tradicionalno novogodišnje ukrašavanje grada, a bit će organizovan i novogodišnji doček, potvrđeno je Srni u gradskom Odjeljenju za komunalne, stambene i poslove saobraćaja.

Program novogodišnjeg dočeka na Trgu Krajine, koji će organizovati grad Banja Luka i Kulturni centar "Banski dvor", počet će 31. decembra u 11.00 sati obilježavanjem Dječije nove godine, a nastupit će Dječiji hor "Vrapčići" i njihovi gosti.

Centrali dio programa dočeka počeće u 20.30 sati i završiće se u 1.00 sat iza ponoći. U programu će učestvovati banjalučki muzičari – grupa "Balkan ekspres", "Vanja The Frog" i "Krajiški trubači".

Novogodišnjom rasvjetom bit će pokriven dio centra, kao i prošle godine, i to Trg Krajine, park Petra Kočića, ulice Veselina Masleše, Kralja Petra Prvog Karađorđevića i bana Milosavljevića.

Za radove montaže i demontaže novogodišnje rasvjete namijenjeno je 45.000 KM. Novogodišnji nakit u gradu, koji će biti ukrašen do 15. janura, postavljaju radnici preduzueća "Elnos" iz Banje Luke.