{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Počeli radovi na izgradnji biciklističke staze prema Centru "Safet Zajko"

18.9.2015. u 13:23
8
15
Počeli radovi na izgradnji biciklističke staze prema Centru "Safet Zajko"
8
Počeli radovi na izgradnji biciklističke staze prema Centru "Safet Zajko"
U naselju Nedžarići počeli su radovi na povezivanju biciklističke staze, koja prolazi kroz općinu Novi Grad, sa Centrom za edukaciju, sport i rekreaciju "Safet Zajko“ u Halilovićima.
Spajanje biciklističke staze sa pješačkim mostom koji je izgrađen na Miljacki i povezivat će grad sa Centrom "Safet Zajko“. Radovi bi trebali biti završeni u naredna tri dana, tako da će na zadovoljstvo svih biciklista, ova staza biti povezana sa najvećim parkom u Sarajevu.

Radove koje izvode ekipe preduzeća "Rad“, koje su proteklih mjeseci radile na izgradnji biciklističke staze kroz Novi Grad, jučer su obišli načelnik Općine Novi Grad Sarajevo Semir Efendić i Adem Zolj direktor Direkcije za puteve Kantona Sarajevo, koja zajedno sa Gradskom upravom Sarajeva finansira izgradnju biciklističke staze.

Obzirom da je ranije bilo planirano da se uz biciklističku stazu izgrade odmorišta sa besplatnim internet pristupom, Centar "Safet Zajko“ predstavljat će jedno odmorište za bicikliste, tako da njihova vožnja može biti upotpunjena odmorom u parku sa besplatnom wi-fi mrežom.

Centra "Safet Zajko" u Halilovićima će građanima Novog Grada i Sarajeva biti na raspolaganju od ponedjeljka, 21. septembra, kada je planirano njegovo otvaranje.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: