Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno đaci!
Sretno svima u novoj skolskoj godini. Puno srece i zdravlja , uspjeha i djecijeg veselja.
Smijeh, graja i radost zbog ponovnog susreta. Na žalost sve manje i manje graje. U Tuzlanskom kantonu se prije 20 godina rađalo 5.000 djece, a ove godine će jedva dobaciti do 3.000
mala djecica skroz mala neka vam je sretno djaci prvaci 🖊🖊📝🎒✏✍👩‍🏫👩‍🏫🚌🏫
Ovo će biti jedan veliki fijasko kad krene zaraza i izolacija Nesposobna vlast kao i uvijek sa onom ministricom neznalicom
Teoreticari novog normalnog naaparatima
Nakaradne mjere. Nije se smjelo dopustiti odvijanje nastave uzivo. Vlast se prepala nesposobnih roditelja koji navijaju za uzivo nastavu jer im se ne gledaju djeca kuci. Tuzno, ali istinito. Online rezim nastave je jedini izlaz iz ove situacije.
@Ingrosso Razmisljanje klasicnog Bosnje, zato i jesmo najneobrazovaniji u Evropi, jer se jos koristi pecinski nacin nastave, kredu u ruke i pisi po tabli.