Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar nismo ravnopravni i ista prava zelite koliko ja znam
3/16
Idite radite nešto korisno, pi*ka vam materina!
I je**m vam mater.
Kad će se neko konačno zauzeti za jadno muško ?
Neće niko, moramo sami
@kokie Pa i ti binarno gledas na muskarce. Kakvog autoriteta? U kojem ti dobu zivis? Zar su zene u nekiv okovima pa imaju zelju za slobodom? Koja to prava nemaju zene? Ako nista u vecini slucajeva zene imaju prednost, pocevsi od djece, socijalne pomoci, sigurnih kuca, stipendiranja itd. Da ne pricamo o feminizmu koji demonizuje djecake i muskarce. smijesno.
Stop nasilju i nad muskarcima. Muskarci isto tako trpe nasilje od zena, ne nuzno fizicki, ali psihicki sigurno da
Tako je, nasilje nad djecom (moskom) moze, nasilje nad muskarcima opcenito moze. Al zato nasilje nad zenama e to ne moze? Prvo kao to sprijeciti? Dame biraju, izaberu nekakvog mrcinu zbog auta,para itd. i kad ih on rastavi od zivota onda je kuknjava, spasavaj, stop nasilju bal bal bla. Ma daj gonite se znate vec gdje.
Ne pise "stop nasilju" vec "stop nasilju nad zenama".. Pametnom dosta, moderni feminizam gdje su zene samo zrtve, a muskarci nasilnici i budale. Hajde idi plesi pritiv nasilja, mnogo ce pomoci.
E tako opisi i ponizavaj muskarce, kao pravi feminista. Ne radi se ovdje o borbi protiv nasilja, ovdje je cilj pokazati zene kao ugrozenu kategoriju, a muskarce kao nasilnike. Kratko i jasno. Za mene je svo nasilje isto, nad muskarcima, zenama, zivotinjama i ne vidim nikakvu poentu skupova protiv nasilja. To je suludo, edukacija, zdrava zivotna sredina itd su solucije, a ne ova budalastina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stop nasilju u svakom obliku...