Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je do roditelja toliko je do drzave, koja nema uspostavljen razuman i normalan sistem u obrazovnim institucijama od jaslica do viskokih skolski ustanova. A najgore su naravno socijalne sluzbe koje ne rade ama bas nista, bezveze uzimaju fine plate iz budzeta, Do kompletnog sistema i drustva je jbg.
Najveci problem je sto mi stariji cesto ne prihvacam da su se vremena promjenila. Nacin na koji se danas djeca trebaju odgajati nije isti kao prije. Nas odgovor kada nam neko kaze da nije dobro odgajati djecu na isti nacin kao prije je obicno " A sta meni fali".
kada treba hraniti ima babo a kada treba upravljati ima plava linija, zato je današnja omladina većinom nehljebi na drogama
@skimuraredzic Odjebi
@skimuraredzic ni nehljebi ni narkoman ne nastaju zbog plave linije nego zbog odgoja i trauma iz djetinjstva. Naravno nama te traume izgledaju kao gluposti zato sto smo mi prezivjeli rat, batine itd.
Danasnji roditelji Vecina NULA BODOVA, nisu oni nauceni pa kako ce da nesto nauce svoju djecu ... djeca bezobrazna Vecina, sta i ocekivati od njih, Nestaju, prijave policiji, facebook molim javite na broj xxxxz nestala, portali takodje, a to ode u 99 %slucajeva znamo gdje, uda se i sl. dok musku svasta stane u obraz.. Generalno Kriza morala, ljudskosti, postovanja, igd itd ....