Drugačiji pristup
841

Platforma za progres donacijom Domu zdravlja Gračanica otvorila izbornu kampanju

D. Be.
Danas je u Gračanici na izletištu Vis svečano otvorena izborna kampanja Platforme za progres.

Svečano je otvorena izborna kampanja Platforme za progres povodom Lokalnih izbora 2020! Još jednom smo pokazali da smo spremni i odlučni na putu promjene! Predstavili smo kandidate, našu ideju i ciljeve!

povodom Lokalnih izbora 2020. Još jednom smo pokazali da smo spremni i odlučni na putu promjene! Predstavili smo kandidate, našu ideju i ciljeve!

"Mi smo već pobjednici, ova godina je to pokazala. Čestitam na hrabrosti da predstavljate budućnost Bosne i Hercegovine, jer vi i jeste budućnost Bosne i Hercegovine", kazao je predsjednik PZP-a Mirsad Hadžikadić.

Iz PZP-a je rečeno da se ova politička organizacija finansira iz članarina i donacija, ali da sve to uvijek usmjeravaju u projekte i podršku državi, odnosno da uvijek rade u interesu zajednice.

"Naše iskre su takvi ljudi. Danas na otvaranju naše izborne kampanje Sead Terzić u ime Platforme za progres donirao je sanitetska kola Domu zdravlja Gračanica. Vrijeme je da prepoznamo promjene i budemo dio njih! Građani uvijek moraju biti na prvom mjestu. Uposlenicima Doma zdravlja želimo mnogo uspjeha u radu, sa posebnom željom da nastave marljivo raditi za zdravlje i život građana", saopćeno je.