Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta fali uvjek za iste se glasa znaci pasu vam i neka vam da hoce povecat i pdv na 50 posto mozda se konacno trznete
u dokazano korumpiranim drzavama poput nase....njeni politicari i njihovi uhljebi su joj najveci neprijatelji...
Pa evo nisu isti, promijenila se vlast pa opet svi isto rade jer su prosli istu skolu i moze im se, niko se ne buni
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
I onda kad neko kaze da treba ostati u Bosni i boriti se za nju, za buducnost iste... Ma Ciao Bella... SVAKO, AMA BAS SVAKO ko moze da ide, put pod noge i Ciao.
Svi u Bosni zive dobro i ugodno . Kada su demonstracije neki protest okupi se jedva 100 osoba umjesto 10 000 hiljada znaci samo je 1% nezadovoljnih .
N A U L I C E.Ako im ovo prodze stvarno smo ovce i mazge za jahanje.....
🇩🇪🇩🇪🇩🇪🇩🇪🇩🇪
Sram,stid,moral je misaona imenica kod BH političara,i uposlenih u javnim firmama.Prokletstvo je njihova vodilja u životu.
Tako i treba ovom narodu, nek je moj ma kakav god da je! Povišite još, Gospod Bog kad vam je omogućio, uz pomoć ograničenih budala!!
Svi ste vi Bakir i Sebija .
posteno
Pa jasno. Inflacija. Bitno je da DANAS imaju veće plate a kad SUTRA budu imali manje penzije jer Bosanaci odoše tamo gdje se rad plaća. To nije bitno.
Osmorka je napokon počela da radi nešto konkretno 😁😁😁
ovce trepću i bleje BEEEEEEEEEE
Taman pomislis da se potonulo duboko preko grla, skontas da ima puno dublje. Aferim da Bog da se najeli!
Kako smo mi glup narod umjesto sa blokira se citava drzava zbog ovakvih stvari ne bi nam ovako bilo.
Zato su i stavili duge cijevi oko institucija, da im neko ne pokvari džabni ručak
Njemačka plače za nama
I onda ce doci i reci skocila prosjecna plata za 100-200 KM visokim naporima vlade Federacije, a narod glup pa ce naredne izbore glasati za iste.