Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ponekad mislim da nas neko namjerno za*ebava sa ovim prezimenima, čuj PLAKALO, još priča o "nadi za bolje sutra", watafak
Ogroman broj Bh gradjana je vec stalni ili privremeni stanovnik EU.Ovo je potez u smjeru oslobadjanja BH teritorije od nacionalistickih sapa i nazadnih lopovskih programa i ideologija.Slobodna Bih je samo ona koja ima vezu sa EU ma kako to nipodastavali razni muljatori i obmanjivaci naroda.
veličanje ratnih zločinaca, fasizam, direktna veza sa narko kartelom političara i pravosudja... kako očekivati ikakav napredak i ulazak u EU???
Vidjeli smo Zmajeve sinoć, a opet ćemo prije osvojiti EP nego što ćemo ući u EU. Tek da bude jasno.
Kakav je sada ovaj jaukalo
muka mi je od glupaka koje nam pošaju da nam objasne kako je ovo neki bitan momenat hahahahhah
Znači piši propaloj, ako se naši političari pitaju.
Kad krenu zabrane pecenja rakije, svaka kokos ce morati imati chip i svako jaje ce morati unijeti u kompjuterski sistem....to je EU 🤣
ni oni ne mogu podnijeti troškove te birokratije mogu misliti kako će biti sa nama :D
Pisi propalo sve to samo za ludo radovanje!? hdz nece dati sto tudzman, nspiso to se mora ipletira ti da bosnje budu hrvati a musilmana nema kao los tite nacija ne postoji!?
Pratio sam ovog čovjeka i njegove izjave prije,sve što je govorio,jučer se ispostavilo tačnim,a ovo što je reko je naša surova realnost,i vrlo dobro sve objašnjeno,daj bože da bude ovako,ali nešto ne vjerujem
Joj prezimena boze
Veca odgovornost.To naravno nismo navikli.Nismo navikli da je politicar opstinski kantomalni cinovnik..su u sluzbi radi interesa gradjana.Cim se povecaju prava pojedinaca..time ex nervoza biti veca.Zato se pripremite da se Odviknete Licnih interesa i Bahatosti.
kakvo bolje sutra, ok suplje, i da udjemo u EU a sto necemo nikad samo bi cijene bile u eurima
Da EU nije garan nikakvog napretka i prosperiteta za drzavu i da nece doci do nekog vidno boljeg stanja u drzavi najbolje pokazuje Hrvatska. Od ulaska u EU u Hrvatskoj se nista nije promijenilo, pljacke i kradje drzavnih para abnormaklne, dokaza je svaki dan kako pljackaju Hrvatsku, gradjani napustaju drzavu, nema nikakvog boljeg zivota u Hrvatskoj i to je najbolji primjer
Gledaj glupsona i pored tolikih dokaza u Hrvatskoj sto mozete naci obicnim googlanjem ono lupi minus hahahaha Korupcija u Hrvatskoj je danas veca nego ikada.
Ti si ljudino jedna obicna pijanica i alkos