{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


PKKS: Za privrednike u septembru tri stručna seminara

F
3.9.2007. u 14:17
0
0
PKKS: Za privrednike u septembru tri stručna seminara
0
PKKS: Za privrednike u septembru  tri stručna seminara
Privredna komora Kantona Sarajevo (PKKS) tokom ovoga mjeseca organizirat će tri stručna seminara kako bi kontinuirano nastavila pripreme domaćih privrednika za norme koje predviđa Evropska unija.
Prvi seminar “Komunikacija unutar kompanije ” bit će održan 17. i 18. septembra u saradnji s Micro grupom iz Splita, a predavać će biti Mario Oršolić.

Seminar je namijenjen menadžerima kompanija, pomoćnicima glavnih menadžera zaduženim za komunikacije u kompaniji, te zaposlenim u "public relations" odjelima.

Seminar “Upravljanje ljudskim resursima ” bit će održan 24. i 25. septembra, a predavač će biti Željko Marić - ekspert Micro grupe. Seminar je namijenjen menadžerima, vlasnicima kompanija, menadžment timovima, izvršiocima u odjelima za ljudske resurse, kadrovskim službama i drugim uposlenicima koji se bave kadrovima.

Treći seminar je o temi “Unido metodologija kontinualnog unaprijeđenja poslovanja – aspekti proizvodnog menadžmenta” i on će biti održan 27. i 28. septembra. Ovaj seminar održava se u saradnji sa konsultantskom kućom “Ving” iz Novog Sada, a predavač je Dragomir Vasić, ovlašteni Unido konsultant.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: