Tokom pandemije
32

Peugeot AC Blok Sarajevo ustupio vozilo Udruženju Pomozi.ba

A. Z.
U izazovnim i teškim vremenima važno je znati da se možemo osloniti jedni na druge i da uvijek ima onih koji su spremni pomoći i dati sebe i svoje resurse na raspolaganje. Pandemija koronavirusa stavila je mnoge stvari na test pa i našu ljudskost, humanost i empatiju, a to je jedini test na kojem ne smijemo pasti.

Udruženje Pomozi.ba i u ovoj kriznoj situaciji nastavlja svoju važnu misiju pružanja pomoći onima kojima je najpotrebnije uprkos riziku i otežanim okolnostima. Potrebe drugih su im na prvom mjestu, a zbog pandemije koronavirusa porastao je i broj onih kojima je potrebna pomoć.

Zato su u Peugeotu AC Blok Sarajevo ponosni što mogu dati svoj mali doprinos važnom poslu koji Udruženja Pomozi.ba obavlja svim srcem. Udruženju su ustupili na raspolaganje Peugeot kombi vozilo kako bi svoje zadatke mogli izvršiti uspješnije i stići do svih onih koji ih trebaju.

"Još jedan od poziva koje smo dobili ovih dana, a koji nas je ostavio bez teksta bio je od automobilske kuće AC Blok. Izrazili su želju da nam doniraju kombi vozilo za vrijeme pandemije koronavirusa kada su pojačane naše humanitarne aktivnosti na terenu i za samo par dana vozilo je već na raspolaganju našim ekipama. Hvala za ogromnu podršku“, rekli su iz Udruženja Pomozi.ba.

U Peugeot AC Blok Sarajevo svjesni su da trenutna situacija traži mnogo od svakog od nas te će i dalje biti na raspolaganju Udruženju Pomozi.ba kako bi koliko mogu olakšali njihove aktivnosti. Zajedno smo jači!