Komentari (290)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodo, imaj muda i odma ponudi taj "referendum"
Bosna je specifična, ne može se nikako porediti sa mrtvom jugom.
¸JA SAM SPREMAN
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Milorad je i dalje ostao Dodik;))))))
Prodavač Magle - von Ronhill
Običan Miletov blef u nedostatku ideja kako riješiti ekonomsku kvadraturu kruga. Kad god mu zatreba on se pozove na "referendum".
sto znaci svi ridjeni 2000.i ranije da se pripreme na bijeg ili uniformu.kao sto nas istorija uci na ovom prostoru nikakve promjene granica,zastava,grbova,sistema i sl. nemogu proci bez krvi,suza,gladi,grobnica,zlocina...ili je to samo objava izbornog programa za 2018.godinu.ostaje da se vidi ali se oprez preporucuje svima.
Kako osjecam prezir prema Bakirima,Jadoncicima,Cavlima,Zlatkama,ALI NECES PEDLJA DODO ALLAHA MI
Jbt. ova naša politika je gora od najgoreg Reality-ja . . . Imamo 4-5 faraona kojima se budaletine neumorno klanjaju i klimaju glavama, a ovi za uzvrat yebu čitav narod ( i one klimoglavce, a kolatelarna žrtva su i onih malo koji su svjesni o čemu se ovdje radi ) . . . Stvarno smo jad i od ljudi i naroda . . .!!!
Kakav narod takva vlast. nazalost.
Zivjela RBIH! A vi pozurite sa tim referenumom.
Prcam Lostframea
1
2
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
Povratak vampira. Lozi i Bosnjake i Srbe zbog licno-stranačkih interesa. Mazga je svako ko se upeca na ovakve price. A rata nece biti "jer je sada svima lijepo" reče Mirza Hatić :) neće biti ni nemira jer mi u dejtonskoj BiH ćemo radije umrijeti nego podići svoj glas protiv kerova koji se predstavljaju kao vođe naroda. Iseljavanje je uveliko krenulo u oba entiteta. I u inostranstvo ali i na onaj svijet.
ovaj Dodik ima facu onog najgoreg alkoholicara mada kad ih sve pogledas svi su nam isti ne znam samo kakva ih tek faca bira
cini mi se da su ovi na svemu da ne biraju
Dosla voda do grla!!!
pa naravno 2018 tada su izbori pa će biti 2022 ako do tada bude uopšte rs i postojala
Ako se nevaram Dodik je obećao Silajdžiću da će RS do 2008 biti samostalna i nezavisna
Nanu mu njegovu volio bi snjim na megdan da se pokafenjam sa dodom
Po pitanju Hrvatske nije da se ne bih složio ali...nisu Hrvati ko Srbi, nemaju toliki animozitete prema BiH i nisu tolika opasnost jer ih nema puno. Mada nije da ne postoji i opasnost od "velike hrvatske"...
Po pitanju Hrvatske nije da se ne bih složio ali...nisu Hrvati ko Srbi, nemaju toliki animozitete prema BiH i nisu tolika opasnost jer ih nema puno. Mada nije da ne postoji i opasnost od "velike hrvatske"...
Ako moze taj referendum sto prije,dok se nisam ozenio. Hvala!
Samo bujrum, ko nece Bosnu - nek ide iz nje slobodno. Bice izgleda nova traktorijada.
Da, pitomi smo dok nas ne dirate. I bolje je neka tako ostane.
znaci Traktorijada ce biti 2018, taman da se naprave zalihe crvenog dizela i dijelova bice dug put....