BiH
0

Pet uhapšenih narkodilera u Trebinju

FENA
Foto: FTV
Foto: FTV
Policija u Trebinju izvršila je pretres na šest lokacija na području te općine i uhapsila pet osoba za koje se sumnja da se bave nedozvoljenom proizvodnjom i prometom droga.

Načelnik Centra javne bezbjednosti Trebinje Goran Zubac pojasnio je novinarima da se uhapšeni sumnjiče da su tokom godine od nepoznatih osoba kupovali marihuanu, koju su skrivali u stambenim i drugim objektima u Trebinju, a zatim je međusobno se pomažući prodavali na području trebinjske općine.

Jutrošnja akcija trebinjske policije nastavak je planiranih aktivnosti operacije "Leotar“, koja je počela u drugoj polovini augusta, a na osnovu čijih rezultata podneseni su izvještali protiv 89 osoba, koje se sumnjiče za najteže oblike organizovanog kriminala, dok je više od sedamdeset uhapšeno.

Mediji u RS-u, su pozivajući se na nezvanične izvore, objavili da su uhapšeni Jovica Vico, Slaven Vukajlović, Nikola Vujović, Bojan Ratković i Dragan Šarenac.

Zubac je dodao i da u toku pretresa jedna osoba, koja se sumnjiči za druga krivična djela, nije pronađena na lokaciji koju koristi.