Komentari (343)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pernar iskren kao i uvijek i pravo u sridu..
@MehooPudlica je je....vlah nam je bio i Pavelic Ante!!!
@burek1sa1mesom gotova je covketova dinastija i uzp
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Sta ima u tome lose sto Bosnjaci zele Hervata (Bosanca-Katolika) kao predsjrdnika drzav? Koji uz to zeli dobro toj drzavi i svim njenim narodima? Mijenjajte ustav!
tebi su Pernaru muslimani pojeli mozak izgleda, proveo si par dana u fekalistanu i već si počeo da fantaziraš...
E ovo je prava opozicija.. mozes misliti sta hoces o njemu ali ko zna zna i neka onda i govori na sav glas: https://www.youtube.com/watch?v=wx0c8uqVYto
E, Ivane sve se plača i sve se vrača. Znaš, ko drugome jamu kopa, hem se oznoji i umori, a i sam u nju upada. E tako ti je to sa " najpametnijima" u Hrvata!
Pernar svaka ti je ka u vladikee
Pernar je glupa konjina. BiH Hrvati su hrvatski državljani i naravno da ne vole smradove kao prebalavi Pernar!
smradovi su oni koji sjede na dvije - tri stolice. Primaju naknade za obavljanje prljavih poslova tajkunima iz Zagreba! Prva im je domovina Hrvatska, zato svi takvi pravac Hrvatska. Napred marš; jen - dva, jen - dva... Lijeva, lijeva.... Naravno: SMRT FAŠIZMU - SLOBODA NARODU!
Hahaha,Pernar originalan kao i uvijek:)
Komsic umocio u balinkusu i odmah posto bosnjo
pametan covjek, nece umocit u smrdljivu vlahnju
smoolo - umočio ga HDZ- i njegovim fašističkim jaranima. Do balčaka! Ogolio ih ko beg,mladu!
I nije moralno da biramo predstavnika Hrvata, ali ima nesto interesantno, a to je da je od 400 Hrvata, Covic dobio samo 100 i nesto hiljada. Nisu ga ni Hrvati htjeli. Sa druge strane imamo i 200 000 ostalih koji mogu za koga hoce. Elem puno se Covic kurvo po BL i sad placa danak.
@StGeorg - većina koja nije izašla ili nije glasala - prednost je vrlo svjesno dala Zlatnom Ljiljanu iz Šehera!
ne moze covic ici vucicu na noge i biti na njegovoj strani i ocekivati naklonost bosnjaka a mislim i bh hrvata jer sam vidi reakciju hrvata kada je vucic isao u zagreb identicna je nasoj reakciji jer sta ce nas posjecivati covjek koji trazi likvidaciju sto bosnjaka za jednog srbina to je jedino radio hitler pa sad vucic covic neka preseli u kraljevo ii cacak on je pravi njihov ,,domacin,,
bosnjaci su uvijek na strani hrvatske i to je pokazao domovinski rat u hrvatskoj a i odbranbeni rat u bih odbrana od veliko srpske agresije je prioritet i bosni i hrvatskoj tako da je borba protiv coviceve velikosrpske ideologije prioritet a to se vidi da su bosnjaci normalni prepustili izbor svog clana predsjednistva za kojeg nisu samo da ne bi bila dva velikosrbina u predsjednistvu
Bravo legendo, najbi se fašističke majke HDZ botovima.
Drage moje Bošnje izabrali ste Komšića i sada će vam cvjetati ruže i nastupiti će blagostanje.. ali vratimo se u realnost...sjetite se kako su prošli Srbi koji su htjeli nametati drugima predstavnike devedesetih...OTETO PROKLETO
biće bolje nego sa Čovićem svakako......nista nije oteto-sve legalno i demokratski, zna se ko otima, nekoliko procenata stanovnika a vlast kao da su vecina, ne moze vise tako.
a sta je to realno, sto Hrvati zagovaraju, koji nacin da se rijesi situacija? jel mozda 3 entitet? to nece bit nikad..neformiranje vlasti ne pogoduje nikome...cemu stvarat konflikt??? neki ljudi su zaista previse frustrirani pa su izgubili razum.
Lako ti je palamudit iz Hrvatske..hajde budi Hrvat u Zenici ili Tuzli krme jedno!